Prodejna Plzeň bude mít otevřeno v pátek standardně: 9:00 - 18:00. Sobota: 9:00 - 13:00. Tak neváhejte a dorazte doplnit zásoby :-).
× 1510951719
Váš košík Položek: 0 | 0 Kč
  Název Cena vč. DPH Množství Celkem
Košík je prázdný
  Celkem: 0 Kč

Eliquidshop.cz recenze a zkušenosti

Ověřený zákazník eliquidshop.cz

Roman

Přidáno: 16.11.2017

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

  • Rychlost
  • Ochota
  • Kominikace
  • Snad vše na co si člověk vzpomene je kladné

Bomba shop nakupuji zde a dále taky budu

Ověřený zákazník eliquidshop.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 13.11.2017

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

90%

  • Poštovné nad 500 zdarma
  • Věrnosti program

Ověřený zákazník eliquidshop.cz

chrunda

Přidáno: 13.11.2017

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

  • Přehlednost
  • Nízká cena
  • Komunikace
  • Rychlost dodání
  • Nezjistil jsem

Nákup super, rychlost dodání blesková, když mi v dodaném zboží chyběla jedna drobnost, napsal jsem email a do druhého dne došel díl i s dárkem jako omluvou.

Ověřený zákazník eliquidshop.cz

Wolfjesen

Přidáno: 13.11.2017

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

  • All in one

Ověřený zákazník eliquidshop.cz

Lukáš

Přidáno: 11.11.2017

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

90%

  • rýchlosť
  • konečne mi niekto zrušil dilemu, ktoré žhaviace teliesko pasuje na ktorý clearatomizér

Keď som mal s týmto obchodom, hneď na začiatku nepríjemnú skúsenosť (ktorú, ale obchod vyriešil až prekvapujúco ochotne) povedal som si, že tu viac nakupovať nebudem. Lenže moja práca je komplikovaná azásielkovňa ideeálna nakupujem tu už x-tý krát a povedal by som, že obchod sa stále posúva dopredu veľmi dobrým smerom. Ak tak bude pokračovať má šancu stať sa nr.1 v ČR/SR.

Reakce obchodu eliquidshop.cz

Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodncení. Velice nás teší, že se nám podařilo vše napravit k Vaší spokojenosti a i přes negativní zkušenost jste na nás nezanevřel. I nadále se budeme snažit poskytovat co nejlepší služby a zboží. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz

Ověřený zákazník eliquidshop.cz

Roman

Přidáno: 10.11.2017

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

  • rychlost
  • spolehlivost
  • ochota
  • ceny

Super obchod :) DOPORUČUJI :)

Reakce obchodu eliquidshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení obchodu, kterého si velmi Vážíme. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz

Ověřený zákazník eliquidshop.cz

Mara CZE

Přidáno: 9.11.2017

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

  • Komunikace po emailu na jedničku.
  • Super jednání v kamenné prodejně v Plzni .

Reakce obchodu eliquidshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Pochvalu předáme i kolegovi z Plzeňské pobočky. :-) Hezký den, Tým Eliquidshop.cz

Ověřený zákazník eliquidshop.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 8.11.2017

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

40%

  • Neobdržel jsem přesně to, co jsem objednal.

Místo DIY drátu typ HIVE dodali typ ALIEN; místo atomizer barvy černá dodali barvu stříbrná. Ne že by dodali něco úplně jiného, ale bylo to těsně vedle. Možná jsem troškař, ale příště raději objednám jinde.

Reakce obchodu eliquidshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše negativní zkušenos nás velmi mrzí. Bohužel, nepodařilo se mi dohledat, že byste nás kontaktoval a upozornil na tento problém. Vše bychom obratem napravili k Vaší spokojenosti. Zaslali Vám správné zboží včetně komenzace. Při expedici se samozřejmě může stát problém, ale vše lze poměrně rychle napravit. Do druhého dne bychom Vám zaslali správné zboží. V případě zájmu o výměnu nás kontaktujte na email nebo telefonicky. Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz

Ověřený zákazník eliquidshop.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 6.11.2017

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

Velmi rychlá dodací lhůta,během dvaceti hodin byla objednávka u mě doma !!!

Reakce obchodu eliquidshop.cz

Dobrý den, den děkujeme za Vaše hodnocení. Stále se snažíme zrychlovat postup expedice. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz

Ověřený zákazník eliquidshop.cz

Ověřený zákazník

Přidáno: 3.11.2017

  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

  • levnost

Reakce obchodu eliquidshop.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz