Otevřeli jsme pro vás nové prodejny Č. Budějovice, Zlín, Ostrava a Ústí nad Labem.

Hodnocení obchodu

4,9 10714 hodnocení
5
10410x
4
137x
3
39x
2
20x
1
108x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.11.2017
+ Přehlednost
+ Nízká cena
+ Komunikace
+ Rychlost dodání
- Nezjistil jsem

Nákup super, rychlost dodání blesková, když mi v dodaném zboží chyběla jedna drobnost, napsal jsem email a do druhého dne došel díl i s dárkem jako omluvou.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. I nadále se budeme snažit poskytovat jen ty nejlepší služby. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 13.11.2017
+ All in one

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 11.11.2017
+ rýchlosť
+ konečne mi niekto zrušil dilemu, ktoré žhaviace teliesko pasuje na ktorý clearatomizér

Keď som mal s týmto obchodom, hneď na začiatku nepríjemnú skúsenosť (ktorú, ale obchod vyriešil až prekvapujúco ochotne) povedal som si, že tu viac nakupovať nebudem. Lenže moja práca je komplikovaná azásielkovňa ideeálna nakupujem tu už x-tý krát a povedal by som, že obchod sa stále posúva dopredu veľmi dobrým smerom. Ak tak bude pokračovať má šancu stať sa nr.1 v ČR/SR.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodncení. Velice nás teší, že se nám podařilo vše napravit k Vaší spokojenosti a i přes negativní zkušenost jste na nás nezanevřel. I nadále se budeme snažit poskytovat co nejlepší služby a zboží. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 10.11.2017
+ rychlost
+ spolehlivost
+ ochota
+ ceny

Super obchod :) DOPORUČUJI :)
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení obchodu, kterého si velmi Vážíme. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 9.11.2017
+ Komunikace po emailu na jedničku.
+ Super jednání v kamenné prodejně v Plzni .

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Pochvalu předáme i kolegovi z Plzeňské pobočky. :-) Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 8.11.2017
- Neobdržel jsem přesně to, co jsem objednal.

Místo DIY drátu typ HIVE dodali typ ALIEN; místo atomizer barvy černá dodali barvu stříbrná. Ne že by dodali něco úplně jiného, ale bylo to těsně vedle. Možná jsem troškař, ale příště raději objednám jinde.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše negativní zkušenos nás velmi mrzí. Bohužel, nepodařilo se mi dohledat, že byste nás kontaktoval a upozornil na tento problém. Vše bychom obratem napravili k Vaší spokojenosti. Zaslali Vám správné zboží včetně komenzace. Při expedici se samozřejmě může stát problém, ale vše lze poměrně rychle napravit. Do druhého dne bychom Vám zaslali správné zboží. V případě zájmu o výměnu nás kontaktujte na email nebo telefonicky. Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 6.11.2017
Velmi rychlá dodací lhůta,během dvaceti hodin byla objednávka u mě doma !!!
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, den děkujeme za Vaše hodnocení. Stále se snažíme zrychlovat postup expedice. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 3.11.2017
+ levnost

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 2.11.2017
+ Široký sortiment zboží , přehledný web

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Na přehlednosti webu stále pracujeme. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 28.10.2017
+ Určitě výběr zboží které jinde není a super ceny.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. I nadále se budeme snažit nabízet jen ty nejlepší produkty. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 27.10.2017
+ Široký výběr
+ Slušné ceny
+ Dostatek zboží skladem

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Na skladové dostupnosti stále pracujeme a rozšiřujeme skladové zásoby. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 23.10.2017
+ - velký sortiment
+ - originální zboží

- dobrý prodejce, výborná komunikace
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Na rozšíření sortimentu stále pracujeme. Zakládáme si na prodeji pouze originálních produktů. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 19.10.2017
+ Přehlednost

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Na přehlednosti nadále eshopu pracujeme. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 17.10.2017
+ super komunikace - při problému s platbou operativně komunikovali i ve večerních hodinách, u jedné položky došlo k záměně, kterou revanžovali dárkem :)

díky pozitivnímu klientskému přístupu mohu eshop jedině doporučit!
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, která nás velmi potěšilo. I nadále se budeme snažit poskytovat jen ty nejlepší služby. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 13.10.2017
+ Zákaznická linka, ochota okamžitě řešit problém, příjemná komunikace a bezproblémová
+ reklamace a výměna vadné součástky a to vše osobně přímo na centrále a bez zbytečného zdržování!
- zatím nic

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Nadále pracujeme na zlepšování našich služeb. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 7.10.2017
+ bleskurychlé odeslání zboží

Zboží mi dorazilo neskutečně rychle a v balíčku byl bonbon, který mi přišel dost vhod:)
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a pochvalu. Na zrychlení expedice stále pracujemem :-) Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 7.10.2017
- Kupovala jsem elektronickou cigaretu a hned mi odešla jedná hlava, aniž bych jí použila

Jsou levnější e shopy
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost. Pokud máte problém se zakoupeným produktem, tak není nic snažšího než nást kontaktovat telefonicky, emailem nebo na online chatu. Rádi Vám se vším poradíme a případný problém vyřešíme. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 6.10.2017
+ Dobrý ceny

Obchod doporučuji
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení obchodu. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 5.10.2017
+ - široký sortiment
+ - vše na jednom místě
+ - přijatelné ceny
+ - při objednávce nad 500 bez poštovného

- nebylo by od věci dát kupujícímu vědět jaký dopravce byl vybrán v případě poštovného zdarma (pokud to tam někde bylo,tak se obchodu omlouvám)
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Na rozširování sortimentu nadále pracujeme. Ano, informace o způsobu dopravy je uvedena jak v nákupním košíku, tak i v informacích o dopravě a platbě viz textace níže: "Doprava zdarma nad 500 Kč - Zboží bude odesláno na Vaší adresu nejvhodnějším možným způsobem. Způsoby doručení: Česká pošta - Doporučené psaní, Česká pošta - Balík Do Ruky a DPD. Způsob dopravy vybíráme v závislosti na hodnotě a hmotnosti objednávky, není proto možné si zvolit jakým způsobem bude zboží odesláno." Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 29.9.2017
+ bez problému
- nic

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz