Hodnocení obchodu

4,9 7454 hodnocení
5
7239x
4
107x
3
27x
2
16x
1
65x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 4.12.2017
+ Zboží mi přišlo 3 dny po objednání

Avatar autora | 2.12.2017
+ Přehlednost stránek
+ Dobré ceny
+ Rychlé vyřízení objednávky

Nakupovala jsem zde poprvé a byla jsem velmi spokojena s vyřízením objednávky. Určitě zde budu opět nakupovat! :)
Avatar autora | 2.12.2017
Vše krásně na jednom místě, dobré ceny...
Avatar autora | 1.12.2017
+ Zboží kde jsem jinde nesehnal.

Avatar autora | 1.12.2017
+ Super obchod vstricnost ochota super ceny
- Žádná není

Pokud hledat dobrý obchod. Tenhle doporučuji.
Avatar autora | 30.11.2017
+ rychlost

Avatar autora | 30.11.2017
+ Rychlé doručení
+ Dobrá cena

Avatar autora | 29.11.2017
+ Komunikace
+ Rychlost dodani
+ Doprava zdarma od přijatelné částky

Objednávkou se zabýval živý člověk, kterému šlo o spokojenost zákazníka. Zavolal a upřesnil objednávku dle mého přání a svých momentálních možností.
Avatar autora | 26.11.2017
Osobně vyzvednuto. Mohu jen doporučit, kladně hodnotím prodavače. Poradí s nákupem, nesnaží se prodat ležák jako jiní prodejci e-cigaret.
Avatar autora | 26.11.2017
+ Velmi dobré ceny a rychlost dodání.

Avatar autora | 26.11.2017
spokojen
Avatar autora | 24.11.2017
+ dobré ceny a rychlé dodání
- neznám

Avatar autora | 24.11.2017
+ Dobrý obchod

Avatar autora | 20.11.2017
+ rychlé slušné jednání

Avatar autora | 16.11.2017
+ Rychlost
+ Ochota
+ Kominikace
+ Snad vše na co si člověk vzpomene je kladné

Bomba shop nakupuji zde a dále taky budu
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Máme velkou radost, že jste spokojen. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 13.11.2017
+ Poštovné nad 500 zdarma
- Věrnosti program

Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Na věrnostním programu již pracujeme. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 13.11.2017
+ Přehlednost
+ Nízká cena
+ Komunikace
+ Rychlost dodání
- Nezjistil jsem

Nákup super, rychlost dodání blesková, když mi v dodaném zboží chyběla jedna drobnost, napsal jsem email a do druhého dne došel díl i s dárkem jako omluvou.
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. I nadále se budeme snažit poskytovat jen ty nejlepší služby. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 13.11.2017
+ All in one

Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 11.11.2017
+ rýchlosť
+ konečne mi niekto zrušil dilemu, ktoré žhaviace teliesko pasuje na ktorý clearatomizér

Keď som mal s týmto obchodom, hneď na začiatku nepríjemnú skúsenosť (ktorú, ale obchod vyriešil až prekvapujúco ochotne) povedal som si, že tu viac nakupovať nebudem. Lenže moja práca je komplikovaná azásielkovňa ideeálna nakupujem tu už x-tý krát a povedal by som, že obchod sa stále posúva dopredu veľmi dobrým smerom. Ak tak bude pokračovať má šancu stať sa nr.1 v ČR/SR.
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodncení. Velice nás teší, že se nám podařilo vše napravit k Vaší spokojenosti a i přes negativní zkušenost jste na nás nezanevřel. I nadále se budeme snažit poskytovat co nejlepší služby a zboží. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Avatar autora | 10.11.2017
+ rychlost
+ spolehlivost
+ ochota
+ ceny

Super obchod :) DOPORUČUJI :)
Avatar autora (Administrátor) 13.8.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení obchodu, kterého si velmi Vážíme. Hezký den, Tým Eliquidshop.cz
Zákaznická linka:
+420 607 445 990
prodejny Máme 13 prodejen

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení